Tahir si Nefes, nunta ca-n povesti! Afla cum va reactiona Vedat la gandul ca o va pierde definitiv pe Nefes si ce plan de razbunare va pune la cale, astazi, intr-un nou episod din "Lacrimi la Marea Neagra", de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: D.I.
video Foto(4)

Pregatirile pentru nunta lui Nefes cu Tahir sunt in toi.

Tahir si Nefes sunt foarte fericiti si increzatori in viitor. Cei doi savureaza fiecare clipa de bucurie si asteapta, nerabdatori, ziua nuntii. 

Vedat “turbeaza” de furie cand afla ca Rustem, cel care a luat asupra lui actiunile “murdare” savarsite de seful sau, precum uciderea lui Necip si rapirea lui Asiye, a evadat. Infractorul il ameninta pe Vedat ca da totul in vileag.

Fikret, omul “din umbra” care a ajutat la evadarea lui Rustem, inca mai crede ca Vedat poate fi “potolit”, iar evadatul poate fi “cheia” rezolvarii acestei probleme.

Pregatirile pentru nunta lui Nefes cu Tahir sunt in toi. Invitat de seama, la nunta, este Fikret, spre surprinderea multora. In ziua nuntii lui Nefes, Vedat isi varsa nervii pe Nazar, iar femeia ajunge intr-o stare critica.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Murat afla despre problemele lui Nazar si merge sa o salveze. La resedinta lui Vedat confruntarea incepe. Fatih este grav ranit!

Citeste si: Nefes din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", traieste cea mai frumoasa poveste de iubire in viata reala! Iata cine este barbatul care i-a furat inima frumoasei actrite!

Citeste si: Ea este talentata actrita care canta melodia de pe coloana sonora a serialului "Lacrimi la Marea Neagra"! Iata cine este cea care a cucerit publicul cu vocea sa si cu rolul jucat magistral in cadrul productiei de succes!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.