Taiatul sub limba, leac babesc sau pericol? Un batran A MURIT dupa ce a apelat la aceasta tehnica

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 07 oct 2020, 12:55

Este de-a dreptul revoltator ce se intampla! Un batran si-a gasit sfarsitul dupa ce a fost tratat cu un leac babesc.

Disperati ca nu gasesc vindecarea la medici, tot mai multi oameni recurg la tot felul de leacuri si practici babesti. Sunt convinsi ca vor scapa de toate bolile pamantului cu ritualuri obscure, de ev mediu.

Nici prin cap nu le trece ca ar putea sa isi faca mai mult rau decat bine. Pe vremuri, la tara, batranele taiau sub limba aproape tot satul. Procedura despre care unii cred ca ar fi benefica se practica si in ziua de azi.



Aceste doamne fac coada la usa asa-zisului medic, asteptand sa le taie sub limba. Daca unii cred cu tarie ca leacul babelor este mai bun decat medicamentul medicului, pentru altii aceasta procedura poate insemna moartea.

La Bistrita un batran a murit dupa ce fiul sau a incercat sa il vindece de epilepsie cu aceasta metoda. Barbatului i s-a facut rau, insa rudele nu s-au gandit sa cheme salvarea, ci sa-i aplice singure leacul babesc.


Omul a ajuns la spital si nu a mai putut fi salvat. Medicii legisti au dat verdictul: omul murise din cauza ranilor provocate la limba. Fiul barbatului, cel care s-a grabit sa devina doctor de ocazie, a ajuns dupa gratii.

Medicii ii avertizeaza pe oameni sa nu recurga la asemenea tratamente rudimentare.
##VIDEO116559##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.