Taifunul Zavoranu loveste din nou! A inceput printr-un razboi cu asociatii mamei sale

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 11:46

Oana e hotarata sa faca dreptate! Dupa ce, zilele trecute, a invitat presa in biroul deloc primitor de la cimitirul detinut de Mariaoara Zavoranu, Oana i-a bagat in sedinta si pe vicepresedintii unei banci.

Multe nereguli s-ar fi intamplat in interiorul firmei sale, sustine Oana:„Ca urmare a discutiilor purtate astazi la banca,am rezolvat inca o problema majora. Voi fi ordonatoarea de drept a platilor si incasarilor societatii. Deci, jaful si ciordeala au luat sfarsit.”

Ba mai mult, Oana sustine ca a fost furata de multe milioane de euro. Era tare mandra de tinuta ei, la cea mai recenta intalnire cu presa: „ nu conteaza ca sunt rupta toata, sunt parfumata din cap pana in picioare, nu mi ies elasticele de la chiloti si pe deasupra am niste blugi superbi si o bluza!”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Acum,

insa, ca sa nu le mai dea apa la moara carcotasilor ca iese din casa aproape dezbracata, Oana s-a imbracat decent la intalnirea cu reprezentantii bancii. Cu o rochie lunga care ii acoperea picioarele si fara decolteu.