Talentata actrita Ayca Aysin Turan ("Meryem"), partenera sarmatului Cagatay Ulusoy ("Yaman") intr-un nou proiect ambitios! Iata cat de bine se potrivesc!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 iul 2018, 14:07
video Foto(7)

Ayca Aysin Turan, de la tanara linistita si sensibila din serialul "Meryem", la rol cu totul diferit in serialul "The Protector", ce va fi difuzat exclusiv online.

La scurt timp dupa incheierea filmarilor pentru serialul "Meryem", care i-a adus un succes rasunator, tanara actrita Ayca Aysin Turan, eroina productie, a fost cooptata intr-un alt mare proiect, ce va fi difuzat exclusiv online, pe platforma Netflix.


Ne poti vorbi despre personajul caruia îi dai viata în The Protector?
Din pacate, nu stim nici macar când se va difuza serialul. Suntem cu totii foarte emotionati.
Aceeasi emotie o am si eu, chiar mai mare. Ma pregatesc sa vin în fata publicului cu Leyla. Nu vreau sa detaliez pentru a nu strica surpriza. Te rog sa ma întelegi.


Ce fel de experienta este pentru tine?
Lucrez cu o echipa foarte frumoasa un proiect absolut diferit. Este un personaj din care nu am mai avut si asta îmi da emotii mari.
O emotie aparte ca noi facem parte din primul proiect original al tarii noastre pe Netflix. Simt ca sunt parte din ceva grandios.


Cum te-ai pregatit pentru acest rol? A fost nevoie de instruire speciala?
Perioada de pregatire nu a fost prea lunga. De fapt, ar fi corect daca as spune ca m-am trezit deodata la filmari. Am avut foarte putin timp la dispozitie si l-am folosit pentru a lucra personajul.
Am fot nevoita sa muncesc imediat dupa filmarile proiectului anterior (serialul "Meryem"), de aceea am avut foarte putin timp la dispozitie. (sursa: Instagram; viata cu aroma de cafea)

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.