Talente nebanuite in ARMATA ROMANA! Bita, un ciobanesc german, MAESTRU in descoperirea substantelor explozive VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 17 iul 2022, 12:45

Faceti cunostinta cu Bita, un ciobanesc german, soldat in Armata Romana care a primit laude si calificative foarte bune chiar si din partea americanilor!

Este un soldat de elita si respectat in Armata Romana. Nu stie sa traga cu pusca, insa miroase fara gres substantele explozibile. A fost la razboi pe taramuri afgane. Acolo, a crutat sute de vieti. I-a protejat pe soldatii romani. E un ciobanesc german, crescut si antrenat la Centrul de Instruire pentru Geniu "Panait Donici" din Ramnicu Valcea.

Bita si-a indeplinit misiunea cu brio! A facut echipa buna cu instructorul sau, specialist EOD.
Cainele l-a ascultat si l-a scapat de pericole. Lunile petrecute pe front l-au transformat intr-un adevarat maestru in gasirea bombelor artizanale. A primit laude si calificative foarte bune din partea americanilor. Dovada este emblema lipita de echipament!

La Ramnicu Valcea nu sunt antrenati doar cainii care merg pe front, ci si patrupede care sa ne apere. Sunt caini mult mai agresivi si de temut tot din rasa ciobanesc german.
" Cu aproximativ 10 ani in urma am inceput aceasta activitate de crestere, instructie dresaj pentru Armata Romana. Am dresat caini pentru paza obiective militare si depistarea de substante explozive", a declarat  col. Dan Marin, comandantul Centrului de Instruire pentru Geniu, "Panait Donici" din Ramnicu Valcea.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.