Talharii care escrocau pensionarii de bani prin METODA ACCIDENTUL, prinsi in flagrant de politisti

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 aug 2021, 19:15

I-au prins pe un bulevard din Constanta. Patru indivizi au fost incatusati dupa ce politistii au gasit o avere asupra lor.

Autoritatile cred ca acestia sunt responsabili pentru mai multe inselaciuni prin metoda „accidentul”. Asta dupa ce ieri, niste batrani constanteni au fost deposedati tot prin aceeasi metoda, de 60 000 de lei. Patru indivizi incatusati sunt cu fetele-n pamant. Politistii au spart geamurile masinii in care se aflau barbatii si i-au incoltit chiar in timp ce-si numarau banii.

Politistii spun ca individul din imagini este soferul celorlalti 3.

El are, insa, alta versiune: „ Vin de la Braila, sunt taximetrist, omule, m-au luat ca sa ii aduc la Constanta, acum ce sa fac, sa-l intreb pe fiecare in parte ce face? ”. Politisti, procurori si alti anchetatori s-au strans la locul flagrantului dupa ce i-au interceptat telefonic pe indivizi. I-au perchezitionat si au gasit asupra lor, dar si in torpedoul masinii o avere- teancuri intregi de bani, in total, aproximativ 100.000
de lei.

Indivizii au fost retinuti pentru 24 de ore. Flagrantul a fost organizat la o zi dupa ce doi pensionari din Constanta, sot si sotie, au fost inselati, tot prin metoda accidentul, de 60.000 de lei. Sub pretextul ca baiatul cuplului a suferit un accident grav, varstnicii si-au dat agoniseala de-o viata unor necunoscuti, care spuneau ca sunt avocati.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

##VIDEO133931##

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.