Talia subtire cu inghetata se tine! Ce vedeta devoreaza acest desert pe banda rulanta?

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:27

Talia subtire cu inghetata se tine! Cel putin asa am zice dupa ce am surprins-o doua zile la rand, pe una dintre cele mai sexy vedete autohtone devorand cu nesat inghetate pe banda rulanta!

Este vorba despre Ileana Badiu, pe care naduseala de afara a facut-o sa uite de diete si cure de detoxifiere, aruncand-o intr-un dulce si racoritor pacat!

Vara, cam rar gasesti vedete prin Bucuresti, asta pentru ca toate pleaca in vacante prin te miri ce destinatii exotice. Sufocati de caldură am iesit la plimbare prin oras, in cautare de mondeni. Cand credeam ca nu ne-a suras norocul ochii ne-au picat pe Ileana Badiu, care tocmai iesea de la coafor, dichisita din cale afara.

La vederea divei, ne-am revigorat si am plecat grabiti dupa ea.

Nici bine n-am inceput sa o urmarim, ca Ileana s-a si oprit la supermarket. Dupa cateva minute iese nu cu plasele pline de cumparaturi, ci doar cu o inghetata roz, de-a dreptul DELICIOASA, daca ar fi sa judecam dupa cum o devoreaza cu pofta. Dupa ce si-a facut pofta, Ileana se urca in masina si pleaca mai departe.
Noi, bineinteles dupa ea!

In drumul ei spre birou, vedeta opreste DIN NOU la un magazin stradal. Iese 5 minute mai tarziu mancand tot o inghetata! De aceasta data, Ileana a ales una cu ciocolata!

Dupa ce se amuza putin cu soferul ei pe seama poftei nestavilite de ceva dulce, urca apoi pe scaunul din dreapta al masinii si ajunge la destinatie. A stat acolo ore bune in sir, asa ca ne-am pierdut rabdarea si am plecat.


Cum poftele interzise ale Ilenei ne-au pus pe ganduri si ne-au facut sa ne intrebam daca nu cumva este insarcinata, a doua zi, tot pe o vreme nadusitoare, iata-ne din nou planton in fata biroului Ilenei. Camera surprinde tot!

Dupa mai bine de o ora, o si zarim pe vedeta noastra. De data aceasta imbracata in roz si mai sexy ca niciodata, Ileana iese din birou vorbind agitata la telefon.
Se urca in masina. Noi, dupa ea. Nu dureaza mult si trage pe dreapta langa un supermarket.

Ce credeti? Iese muscand cu pofta tot dintr-o inghetata roz bonbon! Era momentul sa-i iesim in intampinare.
##VIDEO118631##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta