Tânăr din Arad, rămas orfan după ce ambii părinți s-au sinucis. Care a fost motivul deciziei lor: „L-a găsit băiatul lui, în garaj”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 18 dec 2023, 00:25

Tânăr rămas orfan după ce ambii părinți s-au sinucis

Sursa: Facebook Geta Flory Mot

Un tânăr din Arad a rămas orfan după ce ambii părinți și-au pus capăt vieții. Primul care a recurs la acest gest a fost tatăl, iar acum băiatul și-a găsit mama moartă în baie.

Un tânăr din Sebiș, județul Arad, a rămas orfan după ce părinții și-au pus capăt zilelor.

Copil rămas orfan după ce ambii părinți s-au sinucis 

La șapte ani după ce băiatul și-a găsit tatăl fără suflare, tragedia se repetă. Geta Florica Moț, în vârstă de 41 de ani, s-a sinucis și a fost găsită de fiul ei în baie miercuri, în jurul orei 15:30.

Femeia s-a spânzurat de calorifer, iar medicii ajunși la fața locului n-au mai putut s-o salveze, constatând doar decesul. 

Cei doi părinți s-au întors în Sebiș după ce au stat o vreme în Spania. Și-au construit o casă și au devenit părinți dar, la un moment dat, tatăl a făcut un infarct.

Citește și: Un bărbat din Satu Mare și-a luat viața în timp ce era într-o convorbire telefonică. Nimeni nu a mai putut face nimic pentru a-l salva

„A suferit un infarct, iar după ce i-au montat stent-uri nu a mai fost același om, energic, muncitor. Asta cred că l-a afectat foarte mult și în urmă cu vreo șapte ani s-a sinucis. L-a găsit băiatul lui, în garaj. Era chiar perioada în care copilul se pregătea pentru examenul de clasa a 9-a”, au mărturisit apropiați ai familiei pentru  specialarad.ro.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Conform primelor informații, Geta intrase în depresie după ce soțul ei s-a sinucis și nu și-a respectat tratamentul prescris de medic. Nu ar fi prima dată când a mai încercat să se omoare, fiind oprită tot de fiul ei. 

La șapte ani după tragedia care l-a lăsat fără tată, băiatul și-a găsit mama spânzurată în baie. A sunat la 112 și a cerut ajutor, dar totul a fost în zadar.

Medicii n-au mai putut face nimic în afară de a constata decesul.

Cine este bărbatul care s-a sinucis într-un mall

În după-amiaza zilei de 19 februarie 2023, un bărbat s-a sinucis aruncându-se în mijlocul unui mall din Paris. Clienții aflați în centrul comercial la cumpărături au trecut prin momente cumplite după ce au văzut ce tragedie au avut loc. Potrivit informațiilor transmise de un purtător de cuvânt de-ai poliției franceze, lumea s-a speriat deoarece s-a crezut că este vorba despre un atac terorist.

Pentru că au avut impresia că se trag focuri de armă înspre ei, oamenii s-au speriat și au început să fugă pe unde au văzut cu ochii.

Citește și: Cu doar câteva zile înainte de a împlini 18 ani, o tânără din Argeș s-a sinucis. Părinții au găsit-o spânzurată

Oamenii s-au mai calmat după ce poliția le-a spus trecătorilor să evite zona Le Defense.

Incidentul a avut loc azi, 19 februarie 2023. 

„Serviciile poliţiei sunt la locul incidentului şi securizează zona”, a transmis, pe Twitter, în jurul orei locale 17:30, prefectura poliţiei de Paris, care a recomandat evitarea sectorului La Defense.

„O operaţiune a poliţiei se desfăşoară în La Defense. I-am cerut prefectului poliţiei să se deplaseze acolo”, a precizat ministrul de interne francez, Gerald Darmanin.

 

Taguri: