Un tânăr fără permis de conducere a decapitat o persoană într-un accident rutier, în Timiș

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 05 apr 2023, 00:40

Șoferul automobilului decapitat în urma accidentului

Sursa: PixaBay

Un băiat de 16 ani, ce nu avea permis de conducere, a intrat cu tractorul într-un automobil în care se aflau 2 frați gemeni.

Accidentul a avut loc în județul Timiș, pe DJ 609, între localitățile Bethausen si Cladova.

O persoană decapitată și alte două rănite în urma accidentului din Timis

Băiatul de 16 ani a intrat pe contrasens cu tractorul pe care îl conducea, în mașina unde se aflau cei doi frați gemeni, în vârstă de 25 de ani. În urma acestui accident unul dintre cei doi frați gemeni a fost decapitat în urma coleziunii dintre cele două vehicule.

Șoferul tractorului și persoana care stătea în dreapa în autovehiculului au fost grav rănite și transportate la spital.

„Un tânăr în vârstă de 16 ani a condus un tractor pe DJ 609, dinspre localitatea Bethausen înspre localitatea Cladova, iar la un moment dat a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 25 de ani, care circula regulamentar.

În urma impactului a rezultat, din nefericire, decesul conducătorul auto, rănirea tânărului de 16 ani şi a unui bărbat de 25 de ani, pasager în autoturismul care circula regulamentar”, anunță reprezentanții IPJ Timiș.

Tânărul ce conducea tractorul nu avea permis de conducere și în urma cercetărilor acesta nu băuse înainte să se urce la volan, conform opiniatimișoarei.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere și vătămare corporală din culpă și conducere fără a deține permis de conducere, potrivit romaniatv.

Citeste si: Accident îngrozitor pe Valea Oltului- 7 persoane au fost RĂNITE, după ce un tren a doborât un stâlp de electricitate

Numărul deceselor în accidente rutiere crește îngrijorător

Din anul 2020 până în anul 2021, rata creșterii deceselor în urma accidentelor rutiere a crescut cu 5%, 1.000 de persoane. În urma unui clasament a ratei mortalității pe țări, realizat de Parlamentul European, România rămâne pe primul loc cu 85 de decese la un million de persoane, în timp ce țări precum Suedia au o rată de 18 decese la un million de persoane.

Rata medie a mortalității în urma accidentelor rutiere în Europa este de 42 de decese la un million de locuitori.

Citeste si: Accident mortal pe DN 1. O tânără de doar 21 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident devastator