Tanara Bedriye din serialul "Gulperi", pe platourile de filmare inca de la varsta de 13 ani! Iata detalii inedite din viata frumoase actrite, Aleyna Ozgecen, care a fascinat deja publicul din Romania!

Autor: D.I.
Actualizat: 29 dec 2021, 00:05
video Foto(8)

Bedriye din serialul "Gulperi" este una dintre cele mai talentate si promitatoare actrite din tanara generatie, in Turcia.

Aleyna Ozgecen este o tanara actriță de origine turcă, născută in 2003 în Istanbul, Turcia. Primul rol pe care l-a jucat a fost în serialul de televiziune "Yuz Yillik Muhur" in 2016.


În 2018 a dat viață personajului Cedye în filmul "Muslum". Succesul pe care l-a avut a ajutat-o să obțină în același an, rolul Bedriye în serialul de succes "Gulperi". Prin acest rol s-a făcut remarcată publicului turcesc.


În prezent actrița locuiește în Istanbul, unde își continuă studiile liceale. Totodată studiază actoria în cadrul Atelierului Nuran Zengin, insa isi doreste sa studieze si Facultatea de Teatru si Film din cadrul Universitatii din Istanbul.


De curand, a devenit cunoscută si publicului din Romania, odata cu aparitia sa in serialul "Gulperi", în care joacă alături de marea actrita, Nurgul Yesilcay și celebrul actor Timucin Esen.

Citeste si: Eyup din serialul "Gulperi", un tatic devotat in viata reala! Iata cum a fost surprins celebrul Erkan Bektas alaturi de fiul sau!

Citeste si: Zuleyha, protagonista din serialul "Ma numesc Zuleyha", care va incepe din 8 ianuarie la Kanal D, una dintre cele mai sexy actrite din Turcia! Iata detalii inedite din culisele vietii frumoasei Hilal Altinbilek!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Celebra Hazal Kaya, prima aparitie alaturi de bebelusul ei! Iata cum arata micutul Fiko si ce mesaj inedit a transmis indragita actrita!

Filmografie:
2018 – Gülperi (Bedriye)
2018 – Müslüm (Cedye)
2016 – Yüz Yıllık Mühür

 

Taguri: