Tânără de 24 de ani, moartă după zece ore de “mukbang”. Femeia a mâncat aproximativ 10 Kg de mâncare în timpul transmisiunii live

Autor: Diana Bostan

Pan Xiaoting era cunoscută pentru transmisiunile live de tip mukbang

Sursa: Captură TikTok- MetroUK

Pan Xiaoting, o tânără din China, cunoscută pentru provocările extreme de mâncat în direct, a decedat la 24 de ani.

Un eveniment tragic a avut loc în China, unde Pan Xiaoting, o tânără de 24 de ani cunoscută pentru provocările extreme de mâncat difuzate în direct, a murit după ce stomacul ei s-a rupt în timpul unei sesiuni de 10 ore de mukbang.

Citește și: Reacția românilor când au văzut o filipineză cum mănâncă sarmale românești: „Tot orez este și în sarmale”. Videoclipul a devenit rapid viral

Pan Xiaoting era cunoscută pentru sesiunile de mukbang

Pan Xiaoting a devenit faimoasă în China pentru transmisiunile sale în direct în care mânca cantități mari de alimente, provocări cunoscute sub numele de "mukbang". În data de 14 iulie, media locală din China a raportat că tânăra a murit subit în timpul unei astfel de transmisiuni, notează The Sun.

Citește și: Cine este Nara Smith, celebra tiktokeriță mormonă care gătește totul de la zero și are 3 copii până la 23 de ani

Conform autopsiei, abdomenul ei era vizibil deformat, iar stomacul era plin de alimente nedigerate, inclusiv ciocolată, bucăți de pui și fructe de mare. Aceasta a sugerat că stomacul ei ar fi putut exploda, permițând acidului gastric și alimentelor să se scurgă în abdomen.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Fenomenul mukbang a devenit viral pe internet, fiind popularizat inițial în Coreea de Sud. În prezent, a câștigat popularitate și în alte părți ale lumii, inclusiv în Marea Britanie și Statele Unite.

Deși privitul unor persoane care consumă cantități mari de alimente într-o singură ședință pare să aibă un farmec ciudat, experții au avertizat asupra pericolelor legate de supraalimentare atât pentru cei care o practică, cât și pentru cei care o urmăresc, notează sursa menționată anterior.

Tânăra din China a transmis o sesiune de 10 ore

Pan Xiaoting a transmis ultima sa sesiune de mukbang în data de 14 iulie, care a durat 10 ore, timp în care a consumat aproximativ 10 kg de mâncare, conform unui videoclip postat pe TikTok de MetroUK. Ea s-a prăbușit în timpul transmisiunii, iar spectatorii au încercat să îi ofere ajutor de la distanță, însă fără succes.

Citește și: Cine este Eva Evans, influencerița care a murit subit la 29 de ani. Tânăra a jucat într-un serial faimos și era extrem de apreciată pe TikTok

Pan fusese spitalizată anterior din cauza unei hemoragii stomacale. Potrivit The Sun, în ciuda avertismentelor și preocupărilor exprimate de fanii săi și de părinți, Pan a continuat să participe la aceste provocări extreme, chiar și după ce a fost externată din spital.

În prezent, nu este clar dacă moartea ei este sub investigație. Cazul tragic al lui Pan Xiaoting aduce în prim-plan riscurile serioase asociate cu practica mukbang și efectele devastatoare pe care le poate avea asupra sănătății celor care participă la astfel de provocări.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.