Tânără din Galați desfigurată după și-a mărit buzele la o manichiuristă: „Patru luni de dureri și aspect inestetic”. Medicii au avut un șoc când au văzut-o

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 25 ian 2024, 08:41

Tânăra din Galați care s-a ales cu gâlme și dureri după o procedură de mărire de buze

Sursa: Captură TikTok

Toate femeile își doresc buze voluminoase, dar o persoană neacreditată și fără experiență îți poate marca chipul într-un mod inestetic. Aceasta este și povestea unei tinere din Galați, care a suferit un șoc în momentul în care s-a privit în oglindă.

O tânără din Galați a avut parte de o experiență traumatizantă după ce a decis să își mărească buzele cu ajutorul unui produs pe bază de acid hialuronic. Întreaga procedură ar fi fost efectuată de către o manichiuristă, iar rezultatul a fost unul dezastruos.

Și-a dorit buze mai mari, dar s-a ales cu dureri și gâlme

O tânără din Galați a avut parte de o experiență neplăcută.

Videoclipul în care apare cu buzele complet distruse a stârnit un val de reacții pe TikTok.Tânăra a apelat la ajutorul medicilor după o procedură de mărire a buzelor, procedură ce ar fi fost efectuată de către o manichiuristă.

Citește și: Mărirea buzelor a costat-o viața pe o tânără de 28 de ani! Declarațiile medicilor sunt de-a dreptul tulburătoare

Aceasta ar fi fost supusă unei proceduri cu Hialupen, costul produsului fiind în valoare de 47 de lei. Tânăra ar fi fost convinsă de manichiurista ei să îi facă și injectarea. Rezultatul? O serie de complicații serioase care au necesitat intervenții medicale substanțiale. Procedura cu Hyaluron Pen este o tehnică non-invazivă de administrare a acidului hialuronic în piele, fără a fi necesară folosirea acelor sau a altor instrumente invazive.

Acest dispozitiv folosește presiunea pentru a introduce acid hialuronic în țesuturile pielii, umplând astfel ridurile, liniile fine sau adânciturile.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

@frenchclinique POVESTEA DE ASTAZI ⬇️ O tanara din Galati, se duce la o manichiurista sa ii mareasca buzele cu HIALUPEN. Costul produsului fiind 47 ron…..
Dupa aceea ii propune sa ii injecteze din acidul de hialupen in buze!!! Rezultatul:- 4 luni de dureri si aspect inestetic!- zeci de bilute extrem de dure lipite de mucoasa si unele injectate subcutanat.- 3 topiri fara niciun rezultat dintre care 2 topiri in clinica noastra.- interventie chirurgicala de peste 3 ore pentru exereza acestor bilute fara sa taiam si sa stricam fibrele din muschiul buzei( orbicularul buzelor)- 3 bilute erau exact langa artera principala a buzeisi daca o nimerea putea sa duca la o necroza a buzei.
Sfatul nostru: Sa va injectati numai la medici acreditati si cu experienta. Sa nu acceptati orice produs sa fie injectat in buze. In zilele urmatoare vom pune poze cu rezultatul. Pentru programari, tel/WHATSAPP: 0723265726 #galmebuze #galmesiliconbuze #granulombuze #frenchclinique #drmourtadasleiman #failedlips #buzemigrate #lipfiller ♬ original sound- Dr. Mourtada Sleiman

După această procedură, tânăra ar fi avut dureri și un aspect inestetic al buzelor timp de 4 luni. Potrivit celor spuse de medic, aceasta s-a confruntat cu zeci de biluțe extrem de dure, lipite de mucoasă și unele chiar injectate subcutanat. ”4 luni de dureri și aspect inestetic!
- zeci de biluțe extrem de dure lipite de mucoasă și unele injectate subcutanat”, a scris medicul care s-a ocupat de tânără după intervenția nefericită.

Tânăra a fost supusă unei intervenții chirurgicale

În încercarea de a rezolva problema, aceasta a efectuat 3 topiri, dar fără niciun rezultat. Disperată, a apelat la o intervenție chirurgicală care a durat peste trei ore pentru exerezarea acestor biluțe, fără a afecta fibrele musculare ale buzei.

”Sfatul nostru: Să vă injectați numai la medici acreditați și cu experiență. Să nu acceptați orice produs să fie injectat în buze.”, a spus medicul estetician Mourtada Sleiman, cel care s-a ocupat de intervenție.

Citește și: Andreea Bănică primește acuzații dure: „Te-ai desfigurat”. Cum reacționează artista la valul de critici

Specialiștii avertizează asupra riscurilor asociate cu astfel de proceduri realizate de persoane neautorizate. Este esențial să vă injectați doar la medici acreditați și cu experiență pentru a evita astfel de complicații grave. Incidentul din Galați subliniază importanța conștientizării riscurilor și necesității de a aborda estetica facială cu responsabilitate.