Tânără din Târgu Mureș, la un pas de moarte: S-a aruncat de la etaj pentru a scăpa de iubit

Autor: Andrei Costanda

O tânără de 26 de ani s-a aruncat de la balcon pentru a scăpa de furia iubitului.

Sursa: Observator News

O tânără din Târgu Mureș a recurs la un gest disperat, aruncându-se de la etajul 6 al unui bloc pentru a scăpa de furia iubitului său. Vecinii descriu momentele de groază și detaliază circumstanțele care au condus la incident.

În noaptea de duminică, în Târgu Mureș, o tânără de 26 de ani a fost nevoită să ia o decizie extremă pentru a scăpa de iubitul ei violent. În urma unui scandal izbucnit între cei doi, fata s-a aruncat de la etajul 6 al unui bloc de locuințe, reușind să supraviețuiască căderii datorită unui balcon situat la etajul 5.

Vecinii au alertat poliția și pompierii

Potrivit vecinilor, incidentul s-a petrecut într-un penthouse dintr-un cartier rezidențial al orașului. Vecinii au fost martorii unor scene de coșmar, fiind treziți de zgomote puternice și țipete venite din apartamentul în care se afla tânăra împreună cu iubitul ei de 38 de ani.

„Vecinul nu era acasă, proprietarul apartamentului de la 6. A rugat un prieten, că are un câine, să aibă grijă de câine.

Și prietenul a mai invitat o domnișoară”
, a povestit unul dintre vecini.

În acea noapte, scandalul a izbucnit în jurul orei 23:30, când disputele dintre cei doi parteneri au escaladat, transformându-se într-o scenă de violență extremă.

„Pe mine m-a trezit din somn la 12 fără ceva o bubuitură puternică, strigăte, urlete”, au relatat vecinii pentru Observator News.

Într-o încercare disperată de a scăpa de furia bărbatului, tânăra a ieșit pe balcon, îmbrăcată doar într-un tricou.

„Fata era pe balcon acolo, doar cu un tricou pe ea. Nu sare nimeni de plăcere. A fost amenințată în vreun fel”, au mai spus martorii oculari. Tânăra a decis să sară de la etajul 6, căzând pe balconul de la etajul 5, unde a fost ulterior găsită de echipajele de poliție și pompieri chemate la fața locului de vecinii alarmați.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Un nou val de praf saharian se va năpusti asupra României! ANM a transmis care vor fi zonele afectate

Citește și: Ceartă cu final tragic între două pensionare, în Gorj! O femeie a decedat după ce a fost împinsă în șanț de propria vecină

Bărbatul a fost reținut pentru tentativă de omor

Imediat după incident, bărbatul de 38 de ani a fost reținut de polițiști sub acuzația de tentativă de omor. Procurorii au deschis un dosar penal în acest caz, iar individul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie supus unei anchete detaliate.

Tânăra a fost salvată la timp de echipele de intervenție, dar a suferit răni grave care ar putea lăsa sechele permanente.

Ea a fost transportată de urgență la spital, unde medicii i-au acordat îngrijiri medicale de specialitate.

Vecinii au fost șocați de cele întâmplate și au povestit că scandalul dintre cei doi a fost de o violență extremă, determinând-o pe fată să recurgă la un gest disperat pentru a-și salva viața.

„Nu ne vine să credem ce s-a întâmplat. Era un scandal de nedescris, iar fata a fost nevoită să sară pentru a scăpa”, au declarat aceștia.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?