Tânără româncă, ucisă în Irlanda. Ioana abia împlinise 30 de ani: "Sora mea frumoasa ai lăsat în urma ta o durere imensă!"

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 14 aug 2023, 04:00

Tânără româncă, ucisă în Irlanda. Ioana abia împlinise 30 de ani:

Sursa:  independent.ie

Ioana Mihaela a fost găsită moartă într-un apartament din Ratoath, un oraș aflat în comitatul Meath, Irlanda. Ce s-a întâmplat cu tânăra de 30 de ani?

Clipe de groază pentru o familie din România. Ioana Mihaela s-a stins din viață la vârsta de 30 de ani. Potrivit publicației  independent.ie,  tânăra ar fi fost ucisă în timpul unui atac. Trupul fără viață al Mihaelei a fost descoperit sâmbătă, 12 noiembrie, după ora 18.00, în apartamentul ei din Riverwalk Court, Ratoath, comitatul Meath, unde se mutase recent. 

Citește și: Un tânăr de doar 18 ani a murit după ce a încasat un pumn în cap de la un alt tânăr, în vârstă de 21 de ani. Tragedia a avut loc în Constanța

Tânără româncă, ucisă în Irlanda. Ioana abia împlinise 30 de ani

Autoritățile au fost sesizate abia după ce criminalul ar fi contactat un prieten al victimei, acesta din urmă sunând la poliție. Polițiștii care s-au deplasat la locul atacului au găsit-o pe Mihaela fără viață în dormitor.

În casa victimei a mai fost găsit un bărbat în vârstă de 30 de ani, care a fost arestat în noaptea de sâmbătă spre duminică. 

Ioana Mihaela, originară din România, se mutase de puțin timp în Irlanda, într-un apartament din complexul Riverwalk Court din orașul Ratoath, comitatul Meath. Luna trecută, tânăra și-a aniversat împlinirea vârstei de 30 de ani și, recent, se mutase

Citește și: O fetiță de 11 ani a fost ucisă și torturată de către familia adoptivă. Tatăl fetei și-a luat viața chiar în fața oamenilor legii

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vestea că Ioana Mihaela nu mai este în viață a picat ca un trăsnet pentru familie și apropiați, aceștia fiind în stare de șoc. Tânăra a fost o persoană iubită de oameni, iar acum, cei care au ținut la Ioana au transmis sute de mesaje de condoleanțe pe rețelele sociale.

Sora Ioanei este una dintre cele mai afectate persoane, femeia a publicat un mesaj plin de durere pe Facebook.

"Drum lin spre cer sora mea frumoasa, ai lăsat în urma ta o durere imensă!", a transmis pe Facebook sora Ioanei.

Mai mult, sora Ioanei a vorbit cu jurnaliștii de la  Irish Mirror, cărora le-a mărturisit că ea și familia ei trec acum printr-un adevărat iad.  " Este foarte greu. Încă nu știm exact ce s-a întâmplat", a declarat Estera Tocoian.

Și-a descris sora ca fiind   "o persoană veselă și optimistă".

"Nu pot să cred că nu mai ești printre noi, sunt fără cuvinte...Nu te voi uita", spune cu durere o prietenă a Mihaelei.   "Oh, suflet bun. Ai plecat dintre cei vii și nu ne putem opri din plâns", a scris și Roxana D., o

amică a Ioanei.

Detectivii care se ocupă de cazul Ioanei au făcut apel la populație. Aceștia au transmis că oricine are mai multe informații despre tragedie să se prezenite la secția de poliție din Ashbourne.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.