Tanarul care consuma vin in timp ce conducea a fost identificat si amendat de politisti

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:19

Mai tineti minte imaginile cu tinerii care dadeau o petrecere de pomina, cu vin din belsug, chiar in masina? Vor raspunde in fata legii.

Politistii l-au identificat pe soferul care isi umplea paharul cu vin cu o mana pe volan! El, ce sa zica, nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase! Imaginile cu soferul care conducea si consuma alcool in acelasi timp  au revoltat o tara intreaga.

Fara sa aiba nicio teama si fara sa se gandeasca la cei din jur pe care ii pune in pericol, tanarul isi transforma masina intr-un  bar pe patru roti.

Cu o mana pe sticla si cu alta pe pahar, teribilistul uita ca se afla la volan si incinge o petrecere adevarata, alaturi de prietenii sai.

Politistii l-au identificat astazi pe soferul- zmeu, care isi umplea singur paharul cu vin, in timp ce conducea. Tanarul are 22 de ani, este din localitatea Ion Corvin, iar astazi a fost audiat si sanctionat de politisti. A spus ca nici vin n-a baut, nici gura nu i miroase.
Chiar daca scenele par desprinse dintr-un film cu cascadori, politistii au stabilit ca sunt cat se poate de adevarate.

Soferul a plecat de la Serviciul Rutier de Politie din Constanta cu permisul suspendat pentru doua luni, si cu o amenda contraventionala de 850 de lei. In plus, drept bonus, a primit si o lectie din partea politistilor – "a spus ca ii pare rau pentru ce a facut, ca nu si-a imaginat consecintele faptelor sale, am luat si masuri de educatie rutiera in ceea ce priveste persoana lui, aratandu-i si exemple negative si nefericite de accidente soldate cu persoane
decedate, mai ales in mediul rural", au declarat politistii.

Ramane de vazut daca, atunci cand isi va recapata permisul, soferul teribilist va mai amesteca vinul cu sofatul.
##VIDEO115137##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii