Tânărul ciclist israelian Guy Timor a fost ucis de un șofer beat în timpul unui antrenament

Autor: Andrei Costanda

Ciclistul Guy Timor a murit la doar 21 de ani.

Sursa: The Sun

Promițătorul ciclist de 21 de ani, Guy Timor, și-a pierdut viața după ce a fost lovit de un șofer beat în timpul unui antrenament în sudul Israelului.

Guy Timor, un tânăr ciclist talentat din Israel, a murit tragic la vârsta de 21 de ani după ce a fost lovit de un șofer beat. Accidentul a avut loc joi seara, în timp ce Timor se antrena pe bicicletă în sudul Israelului. Această întâmplare devastatoare a zguduit comunitatea ciclistă israeliană și nu numai.

Guy Timor a murit în timpul unui antrenament

Timor își sărbătorise recent ziua de naștere și era recunoscut ca unul dintre cei mai promițători cicliști din Israel.

El făcea parte din echipa Israel-Premier Tech, care i-a confirmat moartea într-o declarație oficială, exprimând profundă tristețe și oferind condoleanțe familiei sale, colegilor de echipă și comunității cicliste largi.

„Guy Timor, unul dintre cei mai promițători cicliști israelieni, și-a pierdut viața în mod tragic după ce a fost lovit de o mașină. Transmitem condoleanțe familiei lui Guy, echipei sale IGP și întregii comunități cicliste israeliene pentru această pierdere teribilă”, a declarat echipa Israel-Premier Tech în comunicatul oficial.

Tzahi Bogen, antrenorul lui Timor, a descris pierderea ca fiind „imensă și dureroasă”. El a subliniat talentul excepțional al lui Timor și impactul profund pe care acesta l-a avut asupra celor din jur, evidențiind natura bruscă și tragică a trecerii sale.

„Este incredibil că într-o clipă un prieten a fost luat de lângă noi”, a adăugat antrenorul.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Citește și: Explozie puternică la magazinul Dedeman din Botoșani. Patru victime de află în stare gravă

Citește și: Ce taxe trebuie să plătești pentru o noapte în Roma, în 2024. La prețul de cazare se adaugă o taxă majorată de ședere în Italia

Problema infrastructurii rutiere în Israel

Coechipierul Yonatan Turgeman a adus și el un omagiu lui Timor, amintindu-și de zâmbetul său constant și de bucuria pe care o aducea echipei. Turgeman a deplâns lipsa infrastructurii pentru cicliști în Israel, contrastând situația cu alte țări dezvoltate și subliniind nevoia urgentă de condiții mai sigure pentru ciclism. „Toate țările dezvoltate au o infrastructură pentru biciclete. Dar nu și țara noastră. Nu ne putem proteja singuri”, a spus el.

Incidentul a reaprins discuțiile despre siguranța rutieră și protecția cicliștilor în Israel. Comunitatea solicită îmbunătățirea infrastructurii și aplicarea mai strictă a legilor împotriva conducerii sub influența alcoolului pentru a preveni astfel de tragedii în viitor.

Moartea prematură a lui Timor este un memento dureros al pericolelor cu care se confruntă cicliștii și nevoia critică de măsuri cuprinzătoare pentru a le asigura siguranța. Moștenirea sa va trăi în inimile celor care l-au cunoscut și prin eforturile continue de a crea drumuri mai sigure pentru toți cicliștii.