Tanarul strivit de un panou din cauza furtunii, a decedat VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:19

Un accident stupid a curmat viata unui tanar. Lovit aseara in capitala, de un panou smuls de furtuna, barbatul s-a stins din viata azi dimineata la spital.

Tanarul era angajat la reabilitarea unei cladiri din Capitala. Cand s-a pornit furtuna, se pare ca unul dintre panourile care tine loc de pasarela pentru muncitori, a fost pur si simplu spluberat de vant care a aterizat in capul victimei. Medicii s-au luptat in zadar pentru viata lui, traumatismele suferite fiind mult prea grave. Zona unde s-a produs incidentul este acum inconjurata de autoritati, nimeni nu are voie sa treaca, iar lucrarile au fost suspendate.
Nu este exclusa posibilitatea unui accident de munca. Inspectoratul teritorial de munca face cercetari. O alta varianta pe care autoritatile o iau in calcul este ca muncitorul sa fi cazut o data cu schela, din cauza unei rafale puternice. Accidentul din zona Militari nu este un caz izolat. In alte parti ale orasului, zonele aflate in constructie au fost pur si simplu ravasite de vantul puternic. S-au prabusit schele si panouri.
In Crangasi doua masini au fost avariate.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.