Taner din serialul Poveste din Anatolia, transformare spectaculoasă de look! Iată cum arată în prezent carismaticul actor Berk Atan

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 feb 2024, 21:49

Taner din serialul turcesc Poveste din Anatolia, schimbare uluitoare de look! Iată cum a fost surprins de curând celebrul actor Berk Atan în mediul online!

Berk Atan are doar 32 de ani și cu toate acestea a reușit să cucerească publicul încă de la primele roluri jucate și a acumulat peste zece ani de experiență pe platourile de filmare. Telespectatorii din România l-au cunoscut pe chipeșul și talentatul actor încă din anul 2015, când a jucat în serialul Guneș, în care a dat viață personajului principal Savaș, care a fost cel de-al treilea rol din carieră lui și care i-a adus un succes răsunător.

Cel mai recent proiect din care a făcut parte a fost serialul Poveste din Anatolia, în care a jucat de asemenea rolul principal și care a însemnat poate cea mai mare reușită pe plan profesional.

Taner din serialul turcesc Poveste din Anatolia, schimbare uluitoare de look

Berk Atan s-a născut în anul 1991, în Izmir și are origini bosniace din partea tatălui sau și turcești din partea mamei.

Deși a moștenit pasiunea pentru fotbal de la tatăl lui și a început să practice acest sport încă din copilărie, la vârsta majoratului, chipeșul tânăr a decis să se înscrie la Facultatea de Teatru și Film, în cadrul Universității Beykent, pe care a absolvit-o cu succes, devenind un actor cu drepturi depline. În timpul facultății, Berk a cochetat și cu modelingul, iar la un moment dat a câștigat primul loc în competiția Cel mai bun model al Turciei în anul 2012 și a început să fie adulat de public.

Citește și: Dilek, protagonista noului serial turcesc „Poveste din Anatolia”, alături de cea mai importantă și iubită persoană din viața sa! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Gülsim Ali

În anul 2013, Berk Atan a debutat pe platourile de filmare ale serialului Altındağlı, în care a dovedit un talent uluitor și a fost extrem de apreciat de colegii săi consacrați și de echipa de producție.

Treptat a început să primească din ce în ce mai multe propuneri de a juca în noi proiecte importante, devenind tot mai apreciat. Cel mai recent rol jucat a fost cel din serialul Poveste din Anatolia, în care a dat viață personajului principal Taner, care i-a adus cel mai mare succes de până acum în carieră.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Meryl Streep și Angelina Jolie, actrițele care au inspirat-o pe Gülsim Ali, actrița din serialul “Poveste din Anatolia”

Când nu se află la filmări, Berk Atan este activ și în mediul online, unde publică deseori imagini și clipuri video atât din timpul filmărilor, cât și din viață de zi cu zi. De curând, celebrul actor a postat o imagine de senzație în care și-a făcut apariția cu un look schimbat.