Taner Ölmez, celebrul protagonist din serialul ”Doctorul minune”, a devenit tată pentru prima dată. Iată ce nume a ales îndrăgitul actor pentru fiica lui

Autor: Madalina Maftei

Taner Ölmez, celebrul protagonist din serialul ”Doctorul minune”, a devenit tată pentru prima dată. Iată ce nume a ales îndrăgitul actor pentru pentru fiica lui

Sursa: Instagram Taner Olmez

Celebrul actor Taner Ölmez este în culmea fericirii. Protagonistul din serialul ”Doctorul minune” a devenit tată în urmă cu o zi, scrie presa din Turcia.

Actorul Taner Ölmez, în vârstă de 35 de ani, cel care i-a dat viață îndrăgitului Ali Vefa, protagonistul serialului ”Doctorul minune”, difuzat anul trecut de Kanal D, a devenit tată pentru prima dată, potrivit tvmania.ro

Taner Ölmez, celebrul protagonist din serialul ”Doctorul minune”, a devenit tată pentru prima dată

Potrivit presei din Turcia, actrița Ece Çeşmioğlu, soția actorului, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă într-o clinică din Istanbul.

Soția lui Taner Ölmez și fetița lor se simt foarte bine și au ajuns deja acasă. Micuța, pe nume Zeynep, este un copil extrem de așteptat de cei doi actori.

Taner Ölmez a explicat jurnaliștilor de ce au ales acest nume pentru fiica lor: ”Toate persoanele cu numele Zeynep care au fost în viața mea au fost persoane foarte bune, inteligente.”

 Povestea de dragoste dintre Taner Ölmez și Ece Çeşmioğlu a început în 2015, la filmările serialului de epocă ”Kösem”, iar în iunie anul trecut s-au căsătorit. La nunta lor au fost prezenți și câțiva actori turci cunoscuți. Çağatay Ulusoy și Onur Tuna, buni prieteni ai lui Taner.

Alături de Çağatay, Taner a jucat în “Yaman” și în “The Protector”, iar cu Onur a fost coleg la serialul ”Doctorul minune”.

Citeste si: Taner Ölmez din serialul Doctorul minune și soția lui, Ece Çeşmioğlu, se pregătesc intens de venirea pe lume a bebelușului lor! Cum arată viitoarea mămică în ultimul trimestru de sarcină!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Taner Ölmez revine pe micile ecrane din 7 aprilie

După ce a încheiat filmările pentru serialul ”Doctorul minune”,  Taner a luat o scurtă pauză pentru a se dedica familiei, dar și proiectului său muzical la care lucrează, trupa Barabar, alături de care cântă piese jazz și folk.

Carismaticul actor nu a putut să stea prea mult departe de platourile de filmare și a acceptat să fie protagonistul serialului “Alef” în sezonul al doilea. 

Acesta va fi difuzat începând cu 7 aprilie pe platforma online Blutv, iar partenera lui Taner va fi actrița Aybüke Pusat (care a jucat în serialul „Rămâi lângă mine”). 

Citeste si: Taner Olmez, eroul serialului Doctorul minune, trăiește propriul lui miracol! Celebrul actor a devenit tătic astăzi și este în culmea fericirii!