Taner Ölmez din serialul Doctorul minune și soția lui, Ece Çeşmioğlu, se pregătesc intens de venirea pe lume a bebelușului lor! Cum arată viitoarea mămică în ultimul trimestru de sarcină!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 mar 2022, 15:59

Taner Olmez si Ece Çeşmioğlu, viitori parinti

Sursa: Instagram Taner Olmez

Îndrăgiții actori Taner Ölmez și Ece Çeşmioğlu așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a bebelușului lor! Cei doi viitori părinți sunt în culmea fericirii!

Tânărul actor Taner Ölmez a făcut furori cu rolul magistral interpretat în serialul fenomen, Doctorul minune, ale cărui filmări s-au încheiat anul trecut. Tot spre finalul anului 2021, celebrul actor a mai avut parte de mare surpriză, când i s-a îndeplinit cel mai frumos vis, acela de a deveni pentru prima dată tătic. Taner Ölmez și Ece Çeşmioğlu și-au anunțat fanii în toamna anului trecut că vor deveni părinții unei fetițe și că aștepta cu nerăbdare venirea minunii lor pe lume.

Taner Ölmez din serialul Doctorul minune și soția lui, Ece Çeşmioğlu, se pregătesc intens de venirea pe lume a bebelușului lor

Timpul a zburat și cei doi viitori părinți, Taner Ölmez și Ece Çeşmioğlu mai au foarte puțin până marele lor vis de a deveni părinți se va îndeplini. Cei doi actori numără deja zilele până când micuța lor va veni pe lume și o vor putea strânge la piept.

Încă din toamna anului trecut celebrul actor a fost întrebat de jurnaliști ce nume au ales pentru fetiță lor, iar acesta a mărturisit atunci că minunea lor va purta numele Zeynep.

Citeste si: Cum arată Ece Cesmioglu, soția celebrului actor Taner Olmez, in cea de-a patra lună de sarcină! Iată cum a fost surprinsă viitoarea mămică!

De curând, viitoarea mămică, Ece Çeşmioğlu a publicat pe contul ei de socializare, câteva imagini inedite în care ea și soțul ei au confirmat faptul că fetiță lor se va numi Zeynep.

Frumoasa actrița nu s-a sfiit să apară cu burtică de graviduta la vedere, alegând să poarte o ținută mulată pe corp pentru a-i pune în evidență formele.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Însă aceasta se poate bucură și mândri că nu a luat mai deloc kilograme în plus pe parcursul sarcinii, ci dimpotrivă arată uluitor, în ciuda faptului că se află deja în ultimul trimestru de sarcina. Cei doi viitori părinți par în imagini extrem de fericiți și de împliniți, la gândul că în curând vor deveni părinți și vor juca astfel poate cele mai frumoase roluri de până acum, cele de tătic și respectiv mămică.

Citeste si: Vă mai amintiți de talentatul actor Taner Olmez, care a jucat magistral în serialul Doctorul minune? Iată prima apariție alături de noua sa parteneră de platou! Ce bine se potrivesc!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.