Taner Ölmez, Doctorul minune, cadou de sute de mii de euro pentru frumoasa lui sotie. Pe ce a dat atatia bani

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 22 nov 2021, 09:27

Cine este sotia lui Taner Olmez, din Doctorul minune

Taner Ölmez, Doctorul minune din serialul omonim difuzat de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, care s-a căsătorit în iunie anul trecut, i-a oferit cadoul frumoasei sale sotii, actrita Ece Cesmioglu, 30 de ani, cu ocazia zilei de nastere a acesteia.

In ultimul timp, fanii au fost martorii unor vesti foarte bune din partea cuplului, inca de cand acestia au spus "da", fericirii si iata ca, recent, proaspetii insuratei au anuntat  că se pregătesc să devină părinți. In plus, emoția pe care o simte fericitul cuplul, de cand au aflat ca vor deveni parinti, a fost dezvăluită fanilor, si printr-o fotografie pe care au distribuit-o prin intermediul retelelor de socializare, in care se poate observa burtica frumuoasei Ece.

Taner Ölmez, indragostit pana peste cap de sotia sa, a tinut sa-i ureze cele mai frumoase ganduri, cu ocazia aniversarii si anul trecut, si printr-o postare pe rețelele de socializare, spre bucuria milioanelor de fani, iar in dreptul fotografiei cu frumoasa Ece, el i-a transmis:  "La mulți ani, ce bine ca te-ai nascut..."

Citeste si: Doctorul minune: Care sunt vârstele reale ale actorilor din distribuția serialului dincolo de scenariu! Diferențele sunt incredibile!

Iata ca anul acesta, Taner Ölmez a dezvaluit, conform publicatiei  Hurriyet, din Turcia,  ca i-a cumpărat soției sale, cu ocazia aniversarii celor 30 de ani, un cadou spectaculos, o mașină sport în valoare de 400.000 de lire turcesti.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Taner Olmez interpreteaza rolul Ali Vefa, in serialul „Doctorul minune”, difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00, la Kanal D.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.