Taner Ölmez, "Doctorul Minune" din serialul omonim, marturisire șocantă “Leșin când văd sânge!”

Autor: Ana Filip
Actualizat: 26 aug 2021, 12:48
video Foto(4)

Taner a uimit atunci cand, întrebat fiind de catre jurnalistii turci, despre rolul său aparte din serial a facut o marturisire neasteptata.

Taner Ölmez, protagonistul noi producții turcești “Doctorul Minune”, cel care interpreteaza extraordinar pe Ali Vefa, tanrul cu autism care devine chrurg stralucit, a facut facut o marturiisire neasteptata fanilor sai, prin intermediul presei locale. Taner a uimit atunci cand, întrebat fiind de catre jurnalistii turci, despre rolul său aparte din serial a marturisit ca nu suportă să vadă sânge.

Taner Ölmez, "Doctorul Minune" din serialul omonim, marturisire șocantă!

“Da, nu suport să văd sânge. Spre exemplu, am cumpărat un cuțit nou, și m-am tăiat la deget, din greșeală, cu el. În acel moment, m-am aruncat la pământ, știind că voi leșina la vederea sângelui. I-am spus prietenei mele: <Adu orice dulce!>. Nu am putut interveni asupra <rănii> decât după ce am mâncat ceva cu mult zahar”,  a mărturisit Taner pentru publicația www.hurriyet.com.tr

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Taner Ölmez, “Doctorul minune” din serialul fenomen omonim, ce are premiera mâine, 25 august, ora 20:00, la Kanal D, vorbește despre cum a reușit să intre atât de credibil în pielea personajului său

In serialul fenomen “Doctorul Minune”, Taner Ölmez devine dr. Ali Vefa care lucrează ca resident chirurg într-un spital din Istanbul. Ali, născut într-un oraș de provincie, a crescut în orfelinat, el fiind abandonat de către părinții săi, la scurt timp după naștere. S-a născut cu probleme de sănătate, fiind diagnosticat cu „sindromul savantului”, o formă rară de autism. Ali dovedește ca are abilități ieșite din comun și o inteligența peste medie care-l vor face să strălucească în orice context.

Termină cu brio Facultatea de Medicină si devine unul dintre cei mai apreciați asistenți chirurgi turci.

Citeste si: Ce meserie are Taner Olmez, protagonistul serialului Doctorul minune! Putina lume stie de facultate a terminat actorul

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.