Taner Olmez, "Doctorul minune", viata ca-n filme!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 nov 2021, 14:34

Taner Olmez, un actor talentat si apreciat in Turcia

Sursa: instyle.com

Taner Olmez, interpretul lui Ali Vefa din serialul "Doctorul minune", difuzat la Kanal D, provine dintr-o familie modesta, de macelari, si a avut o viata asemanatoare celei pe care o traiesc si astazi multi copii din Romania.

In dorinta unui trai mai bun, parintii celebrului actor Taner Olmez au fost nevoiti sa plece din Turcia si sa munceasca in Elvetia cativa ani. Taner si fratele sau mai mare au fost crescuti de bunici, separati ani de zile.

"Am fost crescuti fiecare de catre o bunica. Mi-am vazut fratele prima data cand aveam 4 ani. Tin minte ca era foarte suparat pe mine, dar dupa ce m-a vazut s-a mai linistit.

Mi-a spus <Te-am vazut o data, am crezut ca esti un copil foarte dragut cu parul tau negru si cret>”, rememora chipesul actor prima intalnire cu fratele sau mai mare.

Taner Olmez, "Doctorul minune", viata ca-n filme!

Viata i-a fost una dificila si plina de provocari. Familia actorului a cunoscut si extaz si agonie. Au avut cateva macelarii la care lucrau unchii si tatal, si bunicul sau, dar au pierdut totul.

Ca sa reuseasca sa se intretina la studii, Taner Olmez a fost nevoit sa presteze tot felul de activitati, insa niciodata nu i-a fost rusine de munca.

"Am inteles de la 21 de ani cat de importanta este munca. Am lucrat la un magazin alimentar, apoi la unul de bijuterii, am facut tot felul de lucruri. Am trecut prin multe greutati, dar am acumulat amintiri si povesti extrem de pretioase", potrivit instyle.com

Citeste si: Ea va fi noua partenera a celebrului Taner Olmez in noul lor proiect de televiziune! Tanara este considerata una dintre cele mai frumoase actrite din Turcia!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Propria-i viata l-a ajutat sa acceseze mai usor rolurile pe care le interpreteaza.

Invatat de mic sa munceasca, indragitul actor s-a documentat luni de zile si pentru rolul pe care il interpreteaza in serialul "Doctorul minune", un geniu autist.

"Am intalnit multi copii cu autism, am vorbit cu familiile lor. De cele mai multe ori am tacut si am observat, m-am implicat in lumea lor. M-am dus la ei acasa, am stat cu ei in camera lor. Ali este un personaj special.

Dar si pentru un rol secundar as dedica timp sa ma documentez, asa am procedat mereu. Asta este datoria fiecarui actor, este o responsabilitate pe care o are in fata publicului", a adaugat Taner Olmez, potrivit instyle.com

Ali Vefa, interpretat de Taner Olmez in "Doctorul Minune", intra in casele telespectatorilor in fiecare seara, de luni pana vineri, incepand cu ora 20.00,

la kanal D.

Citeste si: Actorii din serialul Doctorul minune, surprinsi in ipostaze neasteptate, in timpul unei petreceri!