Taner Olmez, protagonistul serialului Doctorul minune, trăiește propriul lui miracol! Celebrul actor a devenit tătic astăzi și este în culmea fericirii!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 mar 2022, 14:19
taner olmez Foto(4)

Taner Olmez si sotia lui in asteptarea bebelusului lor

Sursa: Instagram Ece Cesmioglu

Celebrul Taner Olmez este în prezent considerat unul dintre cei mai talentați și apreciați actori din Turcia.

Carismaticul actor Taner Olmez a fascinat publicul din Turcia și de peste hotare cu cel mai recent rol jucat în serialul fenomen, Doctorul minune, un rol extrem de dificil care i-a adus poate cel mai mare succes de până acum și care l-a propulsat în topul celor mai buni actori ai momentului.

Cu un talent uriaș și o ambiție de fier, Taner Olmez s-a pregătit temeinic pentru rolul din producția Doctorul minune, pe care l-a privit că pe cea mai mare provocare a carierei sale de până acum, deoarece personajul a fost unul foarte greu de

jucat și de conturat în viață reală, pentru că era vorba despre un tânăr medic ce suferea de o formă rară de autism. De curând însă celebrul actor Taner Olmez trăiește propriul lui miracol, deaorece a devenit tătic pentru prima dată și este extrem de fericit și împlinit, alături de soția lui.

Taner Olmez, eroul serialului Doctorul minune, trăiește propriul lui miracol! Celebrul actor a devenit tătic

Tânărul actor Taner Olmez și iubita lui, actrița Ece Çeşmioğlu și-au unit destinele în vara anului trecut, într-un cadru de poveste, în aer liber, alături de rude, prieteni dragi și mulți colegi de breaslă. Iar după doar câteva luni, cei doi actori au anunțat minunată veste că vor deveni părinții unei fetițe și sunt foarte fericiți. Timpul a zburat rapid, iar cei doi îndrăgostiți se pregăteau deja săptămâna trecută de marele eveniment, venirea pe lume a primului lor copil.

Citeste si: Taner Ölmez din serialul Doctorul minune și soția lui, Ece Çeşmioğlu, se pregătesc intens de venirea pe lume a bebelușului lor! Cum arată viitoarea mămică în ultimul trimestru de sarcină!

Dacă în urmă cu doar o săptămâna, renumitul actor Taner Olmez și soția lui se pregăteau pentru venirea pe lume a fetiței lor, care va purta numele de Zeynep, astăzi presă din Turcia a anunțat că bebelușul s-a grăbit să se nască și le-a făcut părinților cea mai mare bucurie.

Astfel, Doctorul minune își trăiește propriul lui miracol, acela de a deveni părinte.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Potrivit viatacuaromadecafea.com, celebrul actor Taner Olmez a lăcrimat în momentul în care micuța Zeynep a venit pe lume, fiind copleșit de un amalgam de emoții, trăiri și o imensă fericire. Îndrăgitul actor a realizat astăzi, când s-a născut fiica lui, Zeynep, faptul că va juca poate cel mai dificil rol al vieții sale, acela de tătic și va avea o familie unită și fericită.

Dacă pe parcursul episoadelor din serialul Doctorul minune, celebrul actor Taner Olmez a provocat cu siguranță lacrimi în rândul telespectatorilor, de această dată a fost el cel care a lăcrimat, trăind propria lui minune, venirea pe lume a micuței Zeynep, primul lui copil.

Citeste si: Îndrăgitul actor Taner Olmez, protagonistul serialului Doctorul minune, revine în forță pe platourile de filmare! Iată în ce proiect de excepție a fost cooptat recent!