Tania Budi ii da REPLICA Biancai Dragusanu! Vezi ce spune referitor la zvonurile unei aventuri cu printul Cristea VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:54

Ieri, in cadrul emisiunii Drept la tinta, Bianca Dragusanu a raspuns ipotezei socante potrivit caruia printul Cristea ar fi inselat-o cu Tania Budi.

"Tania Budi era o persoana in care eu aveam incredere, cu care povesteam din cand in cand, care imi oferea oarecum un confort si o stare de prietenie. Lucrurile insa s-au schimbat si in momentul de fata nu mai suntem prietene. Am avut incredere in ea si se pare ca nu este bine sa ai incredere in toti oamenii care iti zambesc, iti aduc complimente si iti dau informatii de cele mai multe ori eronate"
,
a spus roscata.

Dezamagita de fosta prietena, Bianca Dragusanu refuza sa mai dea alte detalii, dar lasa sa se inteleaga ca printul Cristea a marcat si la prietena ei.

Tania in schimb pare ca se distreaza copios pe seama declaratiilor facute de Bianca.

"Nu ma intereseaza, e treaba lor! E ca si cum m-ai intreba ce gandeste copacul din dreapta mea! Nu e treaba mea ce gandesc ei, ce vor ei.
Cand imi mai vine sa ma distrez cu cineva cu genul asta de stiri ma bufneste rasul. Asta este si nu am ce sa comentez pentru ca ar insemna sa ma cobor si nu am cum, eu am alta educatie. Las-o sa zica ce vrea, asta urmareste, asta ii place. Eu ma bag cu oameni care sunt la acelasi nivel de educatie si cultura cu mine, nu am cum sa comentez lucruri de genul asta, e sub demnitatea mea"