Tania Budi, in tandreturi cu un manechin turc? Uite ce spune blonda!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 17 oct 2020, 06:15

Daca de la rusi se zice ca vine ploaia, sa vina atunci de la turci… dragostea? Tania Budi raspunde zvonurilor cum ca noul ei iubit ar fi un celebru manechin turc.

In plus, aflam si ce vedeta schimba bonele ca pe sosete! In doar noua luni, sase bone au dar bir cu fugitii! Dupa ce relatia de amor a Taniei Budi cu fotbalistul Adrian Cristea a cam zguduit lumea mondena, blondina s-a invatat minte si a hotarat sa isi tina BINE ascunsi amorezii, de ochii curiosilor. Acum se zvoneste ca inima ei bate tare-tare pentru un manechin turc, Ender Atac, alaturi de care Tania a petrecut un weekend romantic, in Istanbul! Iar daca vi se pare ca vedeti dublu, nuu va inselati, turcul Ender are un frate geaman: Onder!

Tania
l-a cunoscut pe Ender in aceasta vara, atunci cand el si fratele sau geaman au fost cooptati de Catalin Botezatu pentru show-uri de moda! Noroc ca suntem noi documentati, caci de la ea...scoti informatia doar...cu clestele! Daca Tania Budi va deveni Tania Atac ramane de vazut, cert este ca frumoasa vedeta pare fericita si este taaare discreta! Iar acest lucru… noua ne place!

De aproape UN AN DE ZILE, Ellie White se chinuie sa-i gaseasca bona baietelului ei...
Mihaita! Pare incredibil, dar cantareata a schimbat pana acum nu mai putin de sase bone!!! Chiar asa?! Niciuna n-a fost buna!?Cu alte cuvinte, nu Ellie le-a dat afara, ci bonele si-au dat demisia! Opaa. Sa fie de vina salariul prea mic sau ca...artista este o sefa de nesuportat?!Adica le dai bani bonelor, le tii in lux si le vorbesti mieros, DAR TOT nu le convine. Asa ceva… NU NE PLACE!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”