Tania Popa a vorbit în exclusivitate despre prima ei iubire: „A fost o iubire mare acolo”. Actrița a dezvăluit totul la „În oglindă”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 27 sep 2023, 01:55

Actrița a dezvăluit totul la „În oglindă”

Sursa: Captură YouTube theXclusive

În ultimul episod al emisiunii „În oglindă”, noul invitat al lui Mihai Ghiță a fost Tania Popa, o actriță foarte apreciată din România.

Invitată în ultima ediție a emisiunii „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, Tania Popa a făcut dezvăluiri inedite și emoționante despre fosta ei căsnicie care a fost frumoasă, chiar dacă s- terminat, spune actrița.

Tania Popa, despre prima ei iubire

Tania Popa are doi copii din două căsnicii diferite, iar pe primul ei soț l-a întâlnit în facultate, în primul an în care ajunsese la București.

Dragostea a fost așa mare încât s-au căsătorit la scurt timp. 

„Eram pe modelul basarabean. Dacă am terminat școala și am intrat la facultate, te-ai căsătorit și ai făcut copil. Mi-am găsit bărbatul în facultate și era primul bărbat pe care practic l-am cunoscut.

Citește și: „Am avut opt nunți... cu trei bărbați”. Ioana Lee, prințesa japoneză, urmărită de ghinionul în iubire. Ce a dus la destrămarea celor trei căsnicii

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

A fost prima dragoste de femeie. Nu am avut niciodată un prieten, un iubit. Eu eram băiețoaică, noi ne jucam de-a războiul, cu mingea și cu praștia. Pentru mine bărbații erau foarte departe, dar la prima propunere am spus da”, a dezvăluit Tania Popa.

Tania Popa nu vrea să-și schimbe trecutul

Deși căsnicia s-a destrămat, Tania Popa spune, cu mâna pe inimă, că nu ar schimba trecutul, deoarece își acceptă experiențele și trecutul.

De asemenea, a mai menționat și că nu a știut ce este, de fapt, fericirea până să-și întâlnească actualul soț, cu care este căsătorită de mai bine de 10 ani.

Citește și: Exclusiv! Cum a reușit Otilia Bilionera să se lase de fumat. Artista recurge la un ritual ciudat de frumusețe: "Mănânc supă de oase!"

A fost o iubire mare acolo, asta este.

Nu contează, acestea sunt experiențele mele și niciodată nu voi spune că aș schimba pentru că dacă aș schimba ceva aș declanșa alte lucruri care poate că nu s-ar fi întâmplat în viață și atunci nu vreau să schimb nimic. Cred că nu este nevoie să punctez anumite lucruri din viața mea pentru că mi se pare că în momentul acesta ar fi urât și nedrept față de bărbatul meu care mi-a schimbat nu numai cursul vieții, ci ideea de fericire.
Eu, până să-l cunosc, cred că nici nu știam ce înseamnă să trăiești cu adevărat fericirea
, a povestit Tania Popa.