Tanju din serialul Doctorul minune, transformare incredibilă! Iată cum a fost surprins celebrul actor Murat Aygen, în postura de rocker extravagant!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 iun 2023, 13:44
murat aygen Foto(5)

Murat Aygen, in rolul medicului Tanju din serialul Doctorul minune

Sursa: Instagram Murat Aygen

Murat Aygen, actorul care a dat viață personajului Tanju în serialul Doctorul minune, transformare uluitoare de la bărbatul sobru la postura de rocker.

Celebrul Murat Aygen face parte din breasla actorilor din generația de aur a Turciei. Ajuns la vârsta de 50 de ani, Murat a reușit în cei peste douăzeci de ani de carieră să cucerească publicul din Turcia și de peste hotare datorită talentului sau desăvârșit și a carismei sale deosebite.
Telespectatorii din România l-au cunoscut pe celebrul actor încă din 2014, pe vremea când a jucat în producția "Yaman", în care a interpretat rolul Faruk, apoi în producția "Mireasa din Istanbul".

Iar de curând acesta a putut fi urmărit în serialul Doctorul minune, în care a jucat rolul medicului Tanju.

Tanju din serialul Doctorul minune, transformare incredibilă!

Murat Aygen s-a născut în 1971 în Diyarbakır, Turcia. Deși își dorea încă din copilărie să devină un actor apreciat, peste ani, Murat Aygen a decis să se orienteze către alt domeniu și a studiat Facultatea de Biologie, în cadrul Universității din Istanbul.

Însă treptat a realizat că nu poate renunta definitiv la marea să pasiune, actoria și a decis să studieze în paralel Facultatea de Teatru în cadrul Universității Mimar Sinan.

Murat Aygen și-a făcut debutul pe micile ecrane cu un rol secundar în serialul "Örümcek", în anul 1998, care i-a adus un prim pas către succes. Au urmat apoi multe alte roluri în seriale și filme de excepție, care l-au ajutat să urce în topul celor mai apreciați actori din Turcia.

Citeste si: Topul celor mai frumoși actori din Turcia. Te pot seduce doar cu o privire

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Dincolo de platourile de filmare, Murat Aygen este un bărbat la fel de împlinit deoarece are o familie superbă. Acesta este căsătorit cu celebra actrița Nihan Asli Elmas, pe care a cerut-o de soție în anul 2010 și de atunci au format unul dintre cele mai reușit și longevive cupluri din Turcia.

Cei doi soți au împreună și o fetiță minunată, care a devenit centrul universului lor.

După încheierea filmărilor pentru serialul Doctorul minune, Murat Aygen a revenit la o altă mare pasiune a să motociclismul, pe care îl practică de mulți ani cu mare dăruire. De curând, celebrul actor a publicat pe contul lui de socializare câteva imagini inedite în care apare într-o ținută cu totul diferită de cele în care și-a obișnuit fanii până acum.

Citeste si: Tanju din serialul "Doctorul minune" traieste o frumoasa poveste de dragoste cu una dintre cele mai talentate si apreciate actrite! Iata cele mai frumoase imagini de la nunta de vis a celor doi indragostiti!