„Tanti a stat la noi în casă, moartă.” Informații halucinante despre „Șacal”, presupusul dublei crime de pe litoral. Ar fi stat în casă cu trupul neînsuflețit al Denisei

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 10 sep 2024, 20:12

Bărbatul este acuzat că ar fi comis două crime, prima victimă fiind o femeie de 34 de ani, dispărută la jumătatea lunii iulie

Sursa: spynews/facebook

Un bărbat poreclit „Șacalul”, principalul suspect în cazul dublei crime care a cutremurat litoralul, ar fi avut un plan înainte de comiterea oribilor crime.

Bărbatul este acuzat că ar fi comis două crime, prima victimă fiind o femeie de 34 de ani, dispărută la jumătatea lunii iulie. Ulterior, el ar fi ucis și o tânără pe nume Denisa, al cărei trup neînsuflețit ar fi rămas în locuința sa timp de două zile.

Citește și: Ce a făcut Șacalul, suspectul care ar fi ucis două tinere pe litoral, cu telefoanele victimelor. Prietenii Denisei au știut că e ceva necurat la mijloc: „Ea nu-şi dădea bunurile ei nimănui”

Ce a făcut Șacalul după ce a ucis-o pe Denisa

Ceea ce agravează situația este implicarea partenerei lui, o femeie mamă a patru copii, care ar fi știut despre cele întâmplate și l-ar fi ajutat să ascundă dovezile. Ea este acuzată de complicitate, fiind reținută pentru 24 de ore. De asemenea, unul dintre copiii săi, un adolescent în vârstă de 15 ani, este cercetat pentru complicitate la transportarea trupului victimei.

Detaliile tulburătoare ale cazului relevă că bărbatul i-ar fi instruit pe copii să nu spună nimic despre cele întâmplate. La perchezițiile efectuate de autorități, unul dintre copii ar fi mărturisit că mama lor i-a sfătuit să păstreze tăcerea în legătură cu moartea Denisei.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

„Mami mi-a spus să nu vă spun nimic despre tanti care a stat la noi în casă moartă”, ar fi spus unul dintre copii atunci când locuința lor a fost percheziționată, potrivit  observatornews.ro.

Citește și: Două tinere ar fi fost ucise de cel supranumit Șacalul! Au fost găsite fără suflare în Constanța. Denisa a fost părăsită pe câmp și sfâșiată

Autoritățile continuă cercetările pentru a elucida toate detaliile acestui caz.