Tara arde, iar doi vecini din Botosani se cearta ca la usa cortului! Motivul e de-a dreptul incredibil

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:25

Cine are dreptate, hotarati dumneavoastra!

Pe strada „Lupta noastra”, porumbelul pacii n-are nicio sansa – nea’ Ghita si tanti Lorica l-ar jumuli pe loc. Cei doi pensionari sunt vecini de-aproape 3 decenii, dar de-o saptamana numai in scandal o tin. Marul discordiei- o toaleta pe care femeia si-o ridica in curte. Toate bune si frumoase, numai ca locul ales e la doi pasi de fantana din care bea nea’ Ghita apa.

Chiar daca din fantana cu bucluc isi potolesc setea mai toti localnicii de pe ulita, tanti Lorica i-ar trimite, fara jena, la butic, dupa apa plata.

Si asta pentru ca, spune ea, e proprietara cu acte pe fantana veche de 40 de ani, asa ca daca se supara, o si astupa. Ca pe gura lumii.

Legea interzice constructia foselor la mai putin de 10 metri, dar femeia nu pare sa tina cont de ea. De cealalta parte, nea’ Ghita spune ca daca vecina lui nu se razgandeste, se duce glont la Directia de Sanatate Publica.

In cazul in care autoritatile constata incalcarea legii, femeia s-ar putea alege cu o amenda si cu razboiul pierdut.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO144214##