Tara in bucate: SECRETUL sarii de la Cacica, cea care da gustul unic al bucatelor bucovinene

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:15

"Tara in Bucate" a ajuns in Bucovina.

„Sarea-n bucate” este mai mult decat un basm in Bucovina.

In tinutul sarii, la Cacica, oamenii si-au desavarsit, in timp, bucatele, inobilandu-le cu bogatia din adancuri. De la pestele in crusta de sare mare, pana la praful fin presarat in ceaunul de mamaliga ori cel de tocana, sarea e pretuita in fiecare preparat. Aici, mai mult decat in orice alta bucatarie regionala.

Despre minunile bucataricesti construite in jurul traditiei mineritului in sare din nordul tarii, im materialul urmator, la Tara-n Bucate:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO139330##