Tara intreaga s-a pregatit de sarbatoare. Oriunde-ti intorci ochii, descoperi incantat ghirlande de luminite multicolore

Editor: Silviu Bunea Autor: A.M.
Actualizat: 23 sep 2020, 11:45

Numai bietii ploiesteni nu par sa astepte Craciunul. De pe strazile lor mohorate, beculetele lipsesc cu desavarsire. Oare ce s-o fi intamplat?

In timp ce toate marile orase se bucura de feeria luminitelor de sarbatori exista si cetateni care au ramas pe intuneric. Locuitorii municipiului Ploiesti ar trebui sa vina cu instalatii de acasa daca vor sa vada strazile impodobite. Daca anii trecuti au simtit din plin sarbatoarea, acum pe strazi licaresc doar semafoarele.

Sa nu credeti ca primaria nu se va bucura de atmosfera de sarbatoare. Aici se pare ca cineva a gasit fonduri de o instalatie, doua.

Am incercat sa aflam de ce s-a ajuns in aceasta situatie.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.