Tara-n Bucate: Asa se celebreaza lasata secului in tinutul Obcinelor Bucovinei

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:23

"Tara-n bucate" continua sa va prezinte cele mai frumoase obiceiuri si traditii din Romania.

E ziua in care se coc placinte dulci pentru soacre si se-aprind focuri mari, pentru alungarea spiritelor rele. Pana una alta, e ultima zi in care se mai mananca "de dulce". Iar daca nici asta nu-i prilej de sarbatoare, atunci cand? Ne veselim de Lasata Secului alaturi de bucovineni, chiar acum, la Tara-n Bucate:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”