Tara-n Bucate: Asta e bucataria ciobaneasca autentica! Descopera reteta mielului "in jintuit"

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:41

Oameni de frunte din Slatina suceveana ne invata tainele bucatariei locale.

Intr-una din cele mai frumoase poieni care se intind la poalele Muntilor Stanisoarei, am descoperit cele mai frumoase traditii bucovinele si moldovenesti, pentru un ospat de zile mari.

Nu puteam sa vorbim de traditia oieritului fara sa dam trup catorva bunatati de la stana, asa ca am strans oameni din frunte din zona, care ne-au dezvaluit secretele lor.

Un mielut proaspat taiat, legume si mirodenii alese sunt ingredientele pentru un ospat de neuitat. Descopera reteta in materialul video urmator:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”