TARA-N BUCATE. Ciorba olteneasca si muschi de cerb, fript pe plita

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:56

Grele au fost si pentru cei mai incercati gurmanzi, mesele de sarbatori! De la Craciun pana dupa Sfantul Ion, s-a mancat, la foc automat.

Numai bine vine acum, spre linistea stomacului, mangaierea unei ciorbe acre. Reteta olteneasca, adevarata, o stie insusi Constantin Dodo Lataretu, lautar cu staif, dar si bucatar de ocazie. Omul manuieste cutitul la fel de bine precum arcusul viorii. Cum a iesit zeama si ce cantec a insotit-o, festiv, la masa vedeti in materialul video de mai jos!

##VIDEO131080##

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: