Tara-n bucate. Deliciile gastronomiei muntenesti: Piept de rata cu confit de gutui, parjoale vegetariene si savarine cu trufe

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:07

Aflati reteta unor preparate delicioase din judetul Buzau in rubrica "Tara-n bucate" a emisiunii "Asta-i Romania"!

Pentru bucatari pasionati nu conteaza daca musterii sunt mai la sosea ori se aduna in vreun varf de deal. Niciun efort nu e prea mare pentru cei care iubesc sa gateasca si sa impartaseasca din pasiunea si priceperea lor intr-ale bucatariei. Iar de la mesele pregatite de ei niciun gurmand nu s-a ridicat nemultumit.

##VIDEO135318##

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: