TARA-N BUCATE: Mancarea de peste, atractia Deltei!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:24

Toamna se numara bobocii. Ori blidele, in cazul lui George Mihai, care cat a fost vara de lunga n a stat cu burta la soare ci a batut tara in lung si in lat in cautare de noi retete si povesti de toata isprava!

Din Delta Mica, asa cum alinta tulcenii complexul de lacuri Somova- Parchesh, va aducem acum la Tara-n Bucate tainele zacustii de somn si-a guvizilor de Dunare, copti in sare. Doua dintre bunatatile locului, menite sa astampere pofta si foamea, deopotriva.##VIDEO143563##

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”