TARA-N BUCATE. Mancarea de urzici, trufandaua postului de Paste

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:59

In ciorba, in drob, sleite cu hrean sau frecate cu usturoi si legate in chip de banala mancarica, urzicile sunt adevarate minuni in postul Pastelui.

Desconsiderata tot anul drept o buruiana a padurii, urzica isi traieste putinele saptamani de glorie, in Post, cand e inaltata la rang de trufanda. Un adevarat deliciu! Unde mai pui ca are fier cat se scoate intr-o zi din toate zacamintele tarii la un loc, ajuta la circulatie si intremeaza ficatul! Echipa Asta-i Romania a facut o cura, dupa reteta batranelor din Comana.

##VIDEO106966##

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: