Tara-n bucate: mielul, regele mesei de Paste

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:06

Cu cat ne-apropiem mai mult de ceasul Invierii, cu atat ne intrebam parca mai des daca am pregatit toate cele, necesare pentru marea sarbatoare.

Masa de dupa slujba, la care va veti aseza impreuna cu familia ori prietenii, trebuie sa fi mai bogata ca oricand. Nu lipsesc ouale rosii ori cele-mpistrite.

Daramite cozonacii, colacii si pasca! In dulcea Bucovina, gospodarii mananca zdravan si pe-ndestulate. Gospodinele pastreaza cu sfintenie darul incondeierii naturale a oualor de Paste!
##VIDEO110012##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.