TARA-N BUCATE: Miraculoasele taine ale hribilor din Bucovina!

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.M.
Actualizat: 15 iul 2022, 03:40

Toata lumea ii pune pe masa. Altii…isi castiga painea de pe urma lor.

Pentru ca sunt marfa rara, si nu cresc oriunde! Hribii, caci despre ei vorbim, sunt regii ciupercilor de tot felul. Proaspeti, murati, prajiti ori in supe creme, hribii se mananca in fel si chip.

Sunt consistenti si gustosi precum carnea. Podoaba a codrilor, acum, in vreme de toamna, umplu camarile gospodinelor si satura burtile gospodarilor din toata Bucovina. Un adevarat deliciu, acum, la Tara-n Bucate!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Mai primesc pensionarele banii pe cardurile de alimente înainte de Paște? Ce trebuie să știe înainte cu o săptămână de sărbători