TARA-N BUCATE: povestea a doua preparate unice din bucataria unei familii de la poalele Fagarasului!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:08

La poalele Fagarasului, in familiile sibienilor, bucatele de miel sunt pe masa in orice zi, nu doar cand e sarbatoare.

Oamenii locului au imbunatatit, in timp, retetele din batrani si au dus pana si banalele tocane la superlativ. Astazi, George Mihai va aduce in case povestea a doua preparate unice, direct din bucataria unei familii neaose din Porumbacu de Sus. Urmareste un material video care te va face sa-ti ploua in gura de pofta!##VIDEO135732##

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: