TARA-N BUCATE: Prajeala-minune din pisica de mare!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 24 sep 2020, 09:10

La "Tara-n bucate", educam pofta neamului cu gusturi noi, dar traditionale. Cel putin in Delta, acolo unde Dunarea se imbratiseaza cu marea.

La Sfantu Gheorghe, pescarii au nascocit o ciorba nepereche pe care in lipsa sturionului o tocmesc din carne de rechin. Sa nu va mai povestim ca oaspetii pensiunilor din zona sunt innebuniti dupa un alt preparat, pe cat de rar intalnit, pe atat de bun: pisica de mare prajita. Cu mamaliguta si mujdei, asa a servit-o George Mihai. Iata reteta!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.