TARA-N BUCATE. Preparate traditionale din Valea Jiului

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:05

Rubrica "Tara-n bucate" a emisiunii "Asta-i Romania" a ajuns in Valea Jiului. Oamenii de aici au o predilectie pentru preparatele din carne si lapte de oaie.

Le trecem impreuna pragul si ne asezam la masa momarlanilor. Stapani dintotdeauna ai pamantului, urmasii dacilor liberi din Valea Jiului traiesc si acum dupa reguli milenare. Oameni muncitori, pastori din tata in fiu, au ajuns sa deprinda si tainele bucatelor din carne si lapte de oaie. George Mihai a infulecat o portie zdravana de traditie momarlaneasca si va pofteste si pe dumneavoastra acum, la masa in rubrica "Tara-n bucate" a emisiunii" Asta-i Romania".

##VIDEO134449##

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: