Tara-n Bucate: RAIUL oricarul gurmand e in Banat. Uite cum se prepara borandaul si sarmalele in frunze de hrean

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 26 sep 2020, 18:15

Spectacol gastronomic cu preparate traditionale banatene.

Unul imbina povestile si gatitul ca nimeni altul, celalalt manuieste cu dibacie cutitul de macelar si tocmeste cele mai apreciate afumaturi de porc din Vestul tarii. Imaginati-va ce-a iesit cand George Mihai i-a adus impreuna pe cei doi.

Bucate de soi si gurmanzi de frunce, fala Banatului, cum s-ar spune, chiar acum, la „Tara-n Bucate”: ##VIDEO140284##

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”