Tara-n Bucate: Secretul retetei de carne la ciaun ca in Tara Motilor! Atentie, imaginile urmatoare pot avea un puternic impact emotional

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 22:09

Sfaraie ceaunele, de se raspandeste miros de tocana din Tara Motilor pana in jos, pe Valea Ariesului.

Firi molcome si pasionate de tot ce apuca a lucra, motii desavarsesc, in tihna, din cand in cand, cate o astfel de lucrare, sa se duca vestea de iscusinta lor pana in departare. Si apoi, bucurosi, ii vor primi pe toti cei ce vor binevoi sa le calce pragul, caci nu-s doar gospodari, ci si gazde bune.

George Mihai a mers in ospetie, a probat gustul tocanei si va aduce reteta acum, la "Tara-n Bucate":

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”