Taramul Fagaduintei ramane inchis! SUA, intr-o criza de proportii

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 17:12

In America, nimic nu mai este asa cum se stia! In timp ce turistii vin sa o viziteze mai ceva ca la pomul laudat, in loc de roade frumoase au parte de porti inchise in nas.

Vestita Statuie a Libertatii, simbolul american, monumentul pe care intreaga suflare de pe glob viseaza sa-l vada aievea, a devenit zona restrictionata. Pusi pe liber de Guvern, angajatii au agatat lacate la porti si au plecat acasa. E o imagine sinistra a Americii.

Daca pana de curand, analistii nu pareau deloc ingrijorati de impactul asupra economiei tarii, acum situatia s-a schimbat. Estimarile recente arata ca America pierde 300 de milioane de dolari, in fiecare zi.

Chiar si liderul de la Casa Alba pare sa fie socat de intorsatura pe care au luat-o lucrurile.

Pana cand democratii si republicanii vor ajunge la un compromis in ceea ce priveste legea bugetului pe anul viitor, 800.000 de americani au ramas pe drumuri. Mai multe companii americane din industria alimentara au oferit gratis bunatati celor care fac dovada ca lucreaza in agentiile federale care au fost inchise.


Americanii mai asteapta, totusi, o minune. Daca ieri se regasea o raza de speranta, iar negocierile intre republicani si democrati pareau sa aiba un rezultat, astazi, niciuna dintre parti nu mai vrea sa cedeze teren. In cea mai optimista varianta, fondurile deblocate ar putea mentine activitatea Guvernului doar pentru inca doua luni.
##VIDEO81289##

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: