Taranii sunt mandri de WC-ul din fundul curtii! Vezi de ce nu si-ar muta niciodata toaleta in casa

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:18

Si taranul a evoluat, de la groapa sapata in pamant si "tronul" de lemn cu o gaura pe mijloc, la toaleta ridicata din caramida, cu usa rezistenta, cos de plastic pentru hirtie si colac alb, cum se poarta la oras!

In plus taranul nostru se simte in buda lui ca un imparat. Si n-ar muta-o din fundul curtii in casa nici in ruptul capului! Mai toate WC-urile sunt asezate langa cotet sau langa grajd, caci in drum spre locul unde pana si regele merge singur, taranul nostru harnic mai da o tura si pe la animale.

Dar fala omului de la sat este dusul! Si ecologic, si economic si eficient! Si cum omul a tras cu ochiul la moda de la oras, dusul de la tara are si el toate accesoriile, dar un pic adaptate.

Cadita este de obicei o placa de ciment sau un palet de lemn, iar suportul pentru furtun o impletitura din sarma.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Aproape ca nu este casa fara dus de vara si toaleta adaptata! Si cine tine la eticheta are grija sa improvizeze si mai mult! Primavara si vara baia in aer liber este o placere, iar cand

vremea se strica dusul este pus in cui dar ramane amintirea lui.
##VIDEO79044##

 

Taguri: