Târgul de Crăciun București 2021, reguli de acces. Doar aceste persoane vor putea participa la eveniment

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 16 aug 2022, 00:45

Târgul de Crăciun începe pe 26 noiembrie în București 

Sursa: facebook Bucharest Christmas Market

Târgul de Crăciun București va fi organizat în anul 2021, asta după ce, din cauza pandemiei de coronavirus, evenimentul a fost anulat în ultimii doi ani. Care sunt regulile de acces la Târgul de Crăciun București 2021?

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar în 2021, bucureștenii au un motiv în plus de bucurie. Târgul de Crăciun București va fi organizat în acest an pe esplanada cu statui din Piața Universității. Cu toate acestea, reprezentanții Primăriei Municipiului București au anunțat reguli noi de acces din cauza pandemiei de coronavirus. Ce persoane nu vor putea participa la Târgul de Crăciun București 2021?

Cum se va face accesul la Târgul de Crăciun București 2021? Reguli stricte din cauza pandemiei de coronavirus

Primăria Municipiului București a anunțat că Târgul de Crăciun București va avea loc în anul 2021, însă evenimentul se va desfășura după reguli diferite, comparativ cu alți ani. Având în vedere că România se confruntă în continuare cu pandemia de coronavirus, autoritățile au precizat că evenimentul se va desfășura în condiții speciale. În 2021, cei care vor să participe la Târgul de Crăciun București o vor putea face doar în baza unui bilet care poate fi cumpărat atât online, cât și direct de la târg.

Biletul de acces va costa 5 lei dacă va fi achiziționat online și 7 lei dacă va fi cumpărat de la casa de bilete. Pentru copiii cu vârsta până la 12 ani, accesul va fi gratuit. 

Pe lângă introducerea biletului de acces, vizitatorii trebuie să știe că pot merge la Târgul de Crăciun București doar dacă sunt vaccinați sau au trecut prin boală. Astfel, doar persoanele care au schema completă de vaccinare și pentru care au trecut 10 zile de la a doua doză de vaccin vor putea merge în 2021 la Târgul de Crăciun București, accesul fiind

permis doar celor care prezintă certificatul verde. 

Autoritățile au menționat că evenimentul se va desfășura la 30% din capacitatea spațiului, totul pentru a preveni răspândirea noului coronavirus, având în vedere contextul epidemiologic actual. Înainte de a intra în zona în care se va desfășura Târgul de Crăciun București 2021, participanții vor trece printr-un triaj observațional/termoscanare, le va fi scanat codul QR și li se va impune să poarte masca de protecție. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Târgul de Crăciun din Capitală se deschide pe 26 noiembrie! Intrarea nu va fi gratis! Cât vor trebui să plătească românii pentru acces

Când începe Târgul de Crăciun București 2021?

Primăria Municipiului București a comunicat data la care va începe Târgul de Crăciun București 2021. În acest an, Bucharest Christmas Market, ajuns la cea de-a XIV-a ediție, va începe pe 26 noiembrie 2021 și se va încheia pe 26 decembrie 2021. Cei care vor ajunge la Târgul de Crăciun București 2021 vor putea achiziționa diferite obiecte de sezon, globuri pictate manual, ornamente pentru brad, dar și cozonaci, dulciuri, plăcinte sau băuturi calde. 

Autoritățile au anunțat că bradul de Crăciun va fi amplasat în Piața Universității și va avea o înălțime de 15 metri, acesta fiind creat din lemn și împodobit cu ornamente sculptate.

Citeste si: În ce condiții se va organiza târgul de Crăciun în București? Nicușor Dan a făcut precizări în acest sens

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.