Târgul de Crăciun din Sibiu 2022 și-a deschis porțile vizitatorilor. Ce surprize sunt pregătite pentru ediția cu numărul 15

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 16 aug 2023, 06:05

Târgul de Crăciun Sibiu 2022

Sursa: Facebook Targul de Craciun din Sibiu

Târgul de Crăciun din Sibiu 2022 s-a deschis pe datat de 11 noiembrie, pentru oamenii ce își doresc să se bucure deja de spiritul sărbătorilor.

Atmosfera de sărbătoare din cadrul târgului de Crăciun din Sibiu îi va ajuta pe cei de toate vârstele să intre în lumea magică a sărbătorilor de iarnă.

Citește și: Când se deschide Târgul de Crăciun 2022 din Drumul Taberei. Surprize de proporții îi așteaptă pe bucureșteni

Târgul de Crăciun din Sibiu 2022 s-a deschis în noiembrie

Ediția cu numărul 15 a târgului de Crăciun din Sibiu a fost așteptată de românii din toate colțurile țării, iar începând cu data de 11 noiembrie, oamenii sunt încurajați să vină și să se bucure de peisajul rupt din basme.

Vizitatorii vor putea să observe peste 100 de căsuțe ce vor avea spre vânzare vinuri, cadouri, textile, decorațiuni, dulciuri, mâncăruri tradiționale, jucării și multe altele.

Pentru a îi ajuta pe vizitatori, organizatorii târgului de Crăciun din Sibiu au realizat o hartă în care se află toate atracțiile specifice de sărbători, astfel încât experiența să fie unică și relaxată.

,, Expozanți veniți din toată țara vor întâmpina vizitatorii, punându-le la dispoziție o gamă variată de produse precum decorațiuni de Crăciun si bijuterii din porțelan, căni pictate manual, coronițe, ghirlande, globuri, obiecte specifice Crăciunului, sculptate manual si aduse din Betleem, precum și diverse specialități gastronomice: de la mezeluri locale, la bunătăți maghiare si burgeri din carne de vită Angus sau chiar vegetali.”

, anunță organizatorii pe site-ul oficial al târgului de Crăciun din Sibiu.

Citește și: Când se aprind luminițele de Crăciun 2022 în București. Anunțul oficial făcut de Primăria Capitalei

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Programul Târgului de Crăciun din Sibiu

Târgul de Crăciun din Sibiu este deschis în perioada 1 noiembrie 2022 – 2 ianuarie 2023, între orele 11:00-22:00, iar nenumărate activități se vor desfășura pe perioada acestuia pentru cei de toate vârstele, astfel încât să aibă parte de o experiență cât mai frumoasă și unică de sărbători.

Evenimentele ce vor avea loc pe parcursul târgului de Crăciun din Sibiu pentru a îi face pe cei mici să trăiască o experiență de sărbători așa cum văd în desene sau aud în basme sunt atelierele

lui Moș Crăciun, care se vor desfășura după următorul program:

  • Atelierul de făcut lumânări – 26 noiembrie-30 noiembrie
  • Biscuiți de Crăciun – 26 noiembrie-1 decembrie
  • Pictat turtă dulce – 02 decembrie-08 decembrie
  • Pictură pe globuri – 09 decembrie-15 decembrie
  • Decorațiuni Pixel Art – 16 decembrie-22 decembrie

Citește și: Târgul de Crăciun 2022 București. Când se va deschide târgul de Crăciun și cum se va face accesul

Surprizele pregătite pentru vizitatori

Proiecțiile luminoase vor împodobi fiecare clădire din Piața Mare și va atrage vizitatorii în lumea de basm creată de decorațiuni, miresmele de brad, portocale, vin fiert și turtă dulce, dar să nu uităm de tunelul de lumini prin care vizitatorii vor trece pentru a ajunge în minunatul peisaj de sărbătoare.

Vizitatorii se vor putea bucura de un patinoar în aer liber, o plimbare cu trenulețul pentru a viziona orașul magic creat în această perioadă a anului. Roata panoramică nu va lipsi din cadrul târgului de Crăciun din Sibiu, dar nici minunatul carusel ce îi va purta pe cei mici în ținutul lui Moș Crăciun.

Citește și: Cum ne pregătim mașina pentru sezonul rece. 4 sfaturi ce vă vor ajuta iarna aceasta

Surse: Facebook Târgul de Crăciun din Sibiutarguldecraciun.ro, romaniaturistica.ro 

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.