Tarhan este accidentat de Gonul. Vezi online live episodul 85 al serialului “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 17 ian 2024, 01:10

Vezi online live episodul 85 al serialului “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 85 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D luni, 17 aprilie. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat luni, 17 aprilie, pe Kanal D. Serialul urmează să fie difuzat luni și marți de la ora 20:00. Tarhan este accidentat de Gonul, iar Ahmet și Suzan organizează o petrecere de ziua lui Omer.

Ce se întâmplă în episodul 85 al serialului “Totul pentru familia mea”?

Leyla o confruntă pe Susen în legătură cu accidental lui Kadir.

Susen îi povestește cum s-a întâmplat și o roagă pe aceasta să nu îi spună lui Omer. Leyla vrea să se gândească la acest aspect, dar Akif vrea să îi ofere o sumă de bani în schimbul tăcerii ei, dar ea refuză.

Leyla și Tolga află că tatăl lor este eliberat, iar Akif îi spune Leylei că are un plan pentru a-l băga înapoi în închisoare.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Leyla, la un pas de dezvălui adevărul despre accidentul în care a murit Kadir! Susen ajunge față în față cu Leyla și se teme că îl va pierde definitiv pe Ömer

Doruk se ceartă cu mama lui și se mută cu Tolga și Leyla.

Akif i-a cerut bani lui Gonul și o amenință că îi va spune lui Orhan că nu a ajutat-o pe Șengul când a căzut în prăpastie.

Orhan se gândește să divorțeze de Gonul și se gândește să se mute la Șengul.

Ahmet și Suzan se hotărăsc să îi organizez o petrecere lui Omer. Ahmet se enervează pe tatăl său și face scandal la petrecerea lui Omer, dar Ahmet îi spune că și Omer este fiul său și că vrea să îi trateze pe amândoi în mod egal și alege să îi invite pe

Omer și pe surorile sale să locuiască cu ei.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Pentru a afla ce se întâmplă cu personajele tale preferate, poți urmări serialul “Totul pentru familia mea”, doar pe Kanal D, începând cu ora 20:00.

Citește și: “Melek”, un serial turcesc eveniment, va fi difuzat în curând, la Kanal D! Nimic nu stă în calea unei mame care luptă pentru copiii ei

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși. Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmări luni și marți de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.